Webwinkel Bakkerij Jack Poell

Vanwege kostenstijging van onder andere grondstoffen en energie zijn onze prijzen per 1 november 2021 verhoogd.

Beste relatie/klant,
Tot op vandaag rijzen de prijsverhogingen – in bijna elke branche – nog altijd de pan uit en helaas ziet het er voor de korte termijn ook nog niet rooskleurig uit. Wij houden onze branche nauwlettend in de gaten en peilen de verwachtingen bij onze leveranciers om onze klanten zo tijdig en adequaat mogelijk te informeren over eventuele kostenverhogende maatregelen.

Nieuwe prijsverhogingen vanaf 1 juli
Vanaf 1 juli zullen sommige leveranciers, wederom noodgedwongen, hun prijzen met een aantal procenten moeten verhogen. Uiteindelijk zullen wij ons hier ook op moeten aanpassen. Daarbij is de kans groot dat dit niet de laatste prijsverhogingen zullen zijn voor dit jaar.

Assortiment

Resultaat 1–36 van de 247 resultaten wordt getoond

Assortiment

Afhalen/Bezorgen

Afhalen: indien u vóór 14.00 uur bestelt, kunt u uw bestelling dezelfde dag afhalen op maandag t/m vrijdag van 8:30-17:00 uur en op zaterdag van 8:30-16:00 uur. Bestellingen op zon- en feestdagen kunt u de volgende dag afhalen.

Bezorgen: in Eindhoven e.o. bij bestellingen vanaf € 15,-  / bij bestellingen vanaf € 50,-  GRATIS bezorgen. Bezorgdagen: maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 14.30 uur en op zaterdag tot 12:00 uur.