Over Bakkerij Jack Poell

Bakkerij Jack Poell

Bakkerij Jack Poell is al meer dan 80 jaar een ambachtelijk familiebedrijf en een begrip in Eindhoven en omgeving. Wij maken onze producten al jaren op ambachtelijke wijze en doen dit met grote liefde voor het vak.

Ton Poell is al de vierde generatie brood- en banketbakker van de familie Poell! Samen met zijn vrouw Sanne, het personeel en de chauffeurs runnen zij het mooie ambachtelijke bakkersbedrijf. Het productieproces vindt plaats in een moderne bakkerij die aan alle hedendaagse eisen voldoet. Daarbij gebruiken wij de beste, verse ingrediënten. Onze kernwaarden zijn service en kwaliteit, vers en echt warm ambacht staan hoog in het vaandel.

De bakkers staan iedere dag en nacht klaar om alles zo lekker en vers mogelijk bij de klanten in de winkel, maar zeker ook bij de vele bedrijven in de regio Eindhoven te krijgen. Vooral de abrikozenvlaai met slagroom en de zelfgemaakte worstenbroodjes zijn een begrip in Eindhoven en omgeving.

Wij bezorgen binnen 1,5 tot 2 uur, mits voor 13.00 uur besteld.

Geschiedenis

De oorspronkelijke bakkerij stond in de Woenselsestraat (waar het Catharina ziekenhuis nu staat). In 1973 verhuisden de bakkerij naar de Elckerlyclaan. In 1979 namen de broers Jack en Ger Poell de bakkerij over van hun vader Anton. In 1987 besloten Jack en Ger uit elkaar te gaan. Jack Poell zette zijn bedrijf voort op de Bredalaan samen met zijn vrouw Wilma. In 2013 namen Ton en Sanne Poell de bakkerij over.